pixel

Dostava naručenih proizvoda

Dostava naručenih proizvoda

Woolmaster doo vrši dostavu proizvoda, preko kurirske službe, u roku od 2 do 5 radnih dana. Izuzetak su proizvodi koji se posebno naručuju ili trenutno nisu na zalihama. Rok dostave za takve artikle je uglavnom 30 dana ili prema dogovoru sa kupcem. Ukoliko dostava nije moguća u predviđenom roku, o tome ćemo vas obavestiti i navesti očekivani datum. Dostava se vrši na adresu, koju je kupac ostavio prilikom online porudžbine. Ukoliko u trenutku dostave, kupac nije kod kuće, sa kurirom se dogovora o novom terminu. Paket kod kurira ostaje 7 dana i u tom roku će dostava biti pokušana nekoliko puta. Subotom i nedeljom se dostava ne vrši.

Cena dostave:
Cena varira od  400 rsd do 600 rsd.


Kašnjenje dostave / dostupnost proizvoda

Naš glavni moto jeste zadovoljstvo potrošača, ali ponekad, usled više sile, dogodi se da dostava kasni, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ako naručeni proizvod nije dostupan, usled neslaganja zaliha, zadržavamo pravo da otkažemo dostavu. Ukoliko ste porudžbinu već platili, novac će vam biti vraćen. U slučaju da naručeni proizvod uskoro stiže na zalihe, nudimo mogućnost da vam proizvod dostavimo po pristizanju, po istoj ceni koja je bila aktuelna u trenutku poručivanja.

Proizvodi koji nisu dostupni
U izuzetnim slučajevima može se desiti da nekih proizvoda više nema na zalihama. U tom slučaju, u internet prodavnici www.woolmaster.rs ti proizvodi će biti jasno naznačeni. Ako želite da znate kada će proizvod ponovo biti dostupan, pozovite nas na broj  064 64 34 384 ili nam pišite na mail: info@woolmaster.rs

Ukoliko proizvod nije dostupan, ne možete ga naručiti online

0
Korpa
  • No products in the cart.